Shenmue-samlarfigur

First 4 Figures har just börjat ta emot förhandsbokningar på sina Ryo Hazuki-figurer som släpps senare i år. Och fy bövelen vad jag vill ha en! Totalt släpps figuren i 1100 exemplar, varav 750 st har en svart bottenplatta (regular) och 350 st har en ”Phoenix mirror”-platta (exclusive). Priset är 170$ för regular och 185$ för exclusive. Jag hade tänkt beställa en, men den hutlösa fraktkostnaden på 140$ var mer än vad min plånbok mäktade med.

PS. Om ni har missat det så pratar vi en halvtimme Shenmue i första podcast-avsnittet. DS.

Ge mig!

 

Annons

Etiketter:, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: