Dagens låt

När jag bodde i Tokyo upptäckte jag en hel del inhemska artister som jag gillade. En av dem hette Yui och hennes låt How crazy blev snabbt en av mina favoriter. Hon har gjort många lite lugnare låtar men i den här tar hon i och låter lite argare, vilket jag diggar. Det finns flera bra låtar på albumet Can’t Buy Me Love från 2007 som är värda att lyssna på.

Spelkoppling: Crazy. Det får mig att tänka på Crazy Taxi till Dreamcast som jag spenderade mycket tid med. Spelet gick ut på att man som taxichaufför i en San Fransisco-liknande stad skulle plocka upp kunder och köra dem till sina destinationer inom den angivna tidsgränsen. Ju snabbare man körde desto mer pengar tjänade man. Konstigt nog dricksade kunderna mer om man sladdade runt i staden och nästan hade ihjäl dem på kuppen. Bland destinationerna fanns bl.a. Pizza Hut och Tower Records och jag tycker personligen att det är ett exempel på hur produktplacering kan användas på ett sätt som tillför något till spelupplevelsen. Spelets soundtrack bestod av låtar från Bad Religion och The Offspring. Crazy Taxi finns att ladda ner till PS3, XBOX 360 och iOS men i de versionerna saknas originalmusiken och alla riktiga affärer. 

Annons

Etiketter:, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: