Insnöad är en blogg och podcast där vi tar oss friheten att snöa in på allt vi håller kärt. Eftersom TV-spel, brädspel, TV-serier och musik ligger oss varmast om hjärtat är det troligt att det mesta av vårt babblande kommer att handla om just dessa ämnen. Vad gäller TV-spelsbiten så bör ni inte förvänta er recensioner av de senaste spelen. Detta beror bl.a. på att en av oss inte har råd att köpa alla nya spel och att den andra inte har tid att spela dem. Dessutom finns det alltför många spel i våra skämshögar som vi vill försöka beta av innan vi ger oss på det som släppts de senaste veckorna. Med det sagt hoppas vi att något av allt detta kommer att passa just dig. De insnöade är:

davidprofilbildDavid Sandberg
Språkintresserad datateknikstuderande 80-talist från Södermalm. Började spela TV-spel på Atari 2600 och efter det har det rullat vidare. Snöar gärna in på 90-talsaktig hiphop och gör musik när inspirationen faller på under namnet Icontech (lyssna här). Har även trängts med japaner på tunnelbanan i två års tid i Tokyo medan han pluggade japanska.

norprofilbild

Nor Aneer
Nördar framförallt tv-spel, brädspel, rollspel, anime, manga, serieromaner och science fiction. Började sin spelbana någon gång kring 1987 hos en vän med en C64, för att senare gå över till NES, och därefter AMIGA. Har under det senaste året återupptäckt brädspel och har sedan dess terroriserat nära och kära med inbjudningar till olika speldagar. Ett annat stort intresse är det mänskliga psyket och beteendeförändring.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: